Zorg: verantwoord en dichtbij

Verzekerden hebben regelmatig vragen als zij zorg nodig hebben. Met onze begeleiding helpen we hen zelf de regie te nemen om eigen gezondheidsdoelen te realiseren.

Lees meer ›Zorg: verantwoord en dichtbij

Toegankelijkheid van zorg

Als zorgverzekeraar is het onze zorgplicht om onze verzekerden toegang te geven tot alle zorg uit het basispakket. Wij kopen voldoende zorg in en bemiddelen actief voor toegang als dat nodig is.

Lees meer ›Toegankelijkheid van zorg

Zorg dichtbij

CZ groep staat voor persoonlijke zorg dicht bij de patiënt. We streven naar een optimale inrichting van het zorglandschap in de regio en verkennen vernieuwingen zoals eHealth.

Lees meer ›Zorg dichtbij

Gepersonaliseerde zorg

Ons uitgangspunt is dat de gemiddelde patiënt niet bestaat. De individuele patiënt met zijn persoonlijke wensen, voorkeuren en eigenschappen moet centraal staan in zorg, niet de aandoening.

Lees meer ›Gepersonaliseerde zorg

Persoonlijke begeleiding

Verzekerden hebben regelmatig vragen als zij zorg nodig hebben. Met onze begeleiding helpen we hen zelf de regie te nemen om eigen gezondheidsdoelen te realiseren.

Lees meer ›Persoonlijke begeleiding

Betrouwbare zorgverzekeraar

CZ groep heeft een zorgverzekering voor iedereen. Jong, oud, ziek of gezond; voor ons is iedere klant gelijk.

Lees meer ›Betrouwbare zorgverzekeraar

Verzekeringen en premie

Wij vinden het belangrijk dat onze producten begrijpelijk zijn, toegevoegde waarde bieden en passen bij de klant. Hierbij streven wij naar een zo stabiel mogelijke premieontwikkeling.

Lees meer ›Verzekeringen en premie

Onze service

We willen het verschil maken met een excellente uitvoering van de zorgverzekering en uitstekende service. Zo zorgen we voor enthousiaste klanten die voor onze labels (blijven) kiezen en ons aanbevelen bij anderen.

Lees meer ›Onze service

Digitalisering en CZ

Digitalisering heeft invloed op de manier waarop onze klanten zaken met ons doen en op wat ze van ons verwachten. Wij willen meegroeien in de ontwikkelingen en onze verzekerden verrassen.

Lees meer ›Digitalisering en CZ

Onze rol op de zakelijke markt

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers. Wij bieden passende verzekeringen en ondersteunen bij gezondheidsmanagement.

Lees meer ›Onze rol op de zakelijke markt