Betrouwbare zorgverzekeraar

CZ groep heeft een zorgverzekering voor iedereen. Jong, oud, ziek of gezond; voor ons is iedere klant gelijk.

Lees meer ›Betrouwbare zorgverzekeraar

Verzekeringen en premie

Wij vinden het belangrijk dat onze producten begrijpelijk zijn, toegevoegde waarde bieden en passen bij de klant. Hierbij streven wij naar een zo stabiel mogelijke premieontwikkeling.

Lees meer ›Verzekeringen en premie

Service en begeleiding

Wij willen het verschil maken met een excellente uitvoering van de zorgverzekering en uitstekende service. Zo zorgen we voor enthousiaste klanten die voor onze labels (blijven) kiezen en ons aanbevelen bij anderen.

Lees meer ›Service en begeleiding

Digitalisering en CZ

Digitalisering heeft invloed op de manier waarop onze klanten zaken met ons doen en op wat ze van ons verwachten. Wij willen meegroeien in de ontwikkelingen en onze verzekerden verrassen.

Lees meer ›Digitalisering en CZ

Onze rol op de zakelijke markt

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers. Wij bieden passende verzekeringen en ondersteunen bij gezondheidsmanagement.

Lees meer ›Onze rol op de zakelijke markt

Toekomstbestendige zorg

CZ groep werkt aan de toekomstbestendigheid van zorg in Nederland. We hebben een visie op de inrichting van het zorglandschap van de toekomst.

Lees meer ›Toekomstbestendige zorg

Zorgvisie en -strategie

Nederland scoort internationaal goed op het gebied van gezondheidszorg maar er zijn uitdagingen. We werken samen met het zorgveld aan toekomstbestendige zorg.

Lees meer ›Zorgvisie en -strategie

Toegang tot zorg

Wij willen onze verzekerden de best mogelijke toegang tot zorg geven en sturen op zorgkostenbeheersing voor het beschikbaar houden van zorg naar de toekomst toe.

Lees meer ›Toegang tot zorg

Innovatie in zorg

Om zorg nu en op de lange termijn toegankelijk, goed en betaalbaar te houden, zijn innovaties hard nodig. Daarom stimuleren we slimme ideeën die de zorg in Nederland verbeteren.

Lees meer ›Innovatie in zorg

CZ als werkgever

We vinden het belangrijk dat medewerkers bij CZ groep het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen en plezier in hun werk hebben. Een stevige basis is daarbij noodzakelijk, zoals goede arbeidsvoorwaarden.

Lees meer ›CZ als werkgever