Zorg: verantwoord en dichtbij

CZ groep zorgt ervoor dat verzekerden toegang hebben tot kwalitatief goede en doelmatige zorg. We stimuleren de ontwikkeling van een steeds meer gepersonaliseerd zorgaanbod.

Lees meer ›Zorg: verantwoord en dichtbij

Toegankelijkheid van zorg

Als zorgverzekeraar is het onze zorgplicht om onze verzekerden toegang te geven tot alle zorg uit het basispakket. Wij kopen voldoende zorg in en bemiddelen actief voor toegang als dat nodig is.

Lees meer ›Toegankelijkheid van zorg

Zorg dichtbij

CZ groep staat voor persoonlijke zorg dichtbij de patiënt. We streven naar een optimale inrichting van het zorglandschap in de regio en verkennen vernieuwingen zoals eHealth.

Lees meer ›Zorg dichtbij

Gepersonaliseerde zorg

Ons uitgangspunt is dat de gemiddelde patiënt niet bestaat. De patiënt met zijn persoonlijke wensen, voorkeuren en eigenschappen moet centraal staan in de behandeling en niet de ziekte of aandoening.

Lees meer ›Gepersonaliseerde zorg

Persoonlijke begeleiding

De zorg in Nederland is complex. Verzekerden hebben regelmatig vragen als zij zorg nodig hebben. Met onze begeleiding helpen we hen zelf de regie te nemen om eigen gezondheidsdoelen te realiseren.

Lees meer ›Persoonlijke begeleiding

Betrouwbare zorgverzekeraar

CZ groep heeft een zorgverzekering voor iedereen. Jong, oud, ziek of gezond; voor ons is iedere klant gelijk.

Lees meer ›Betrouwbare zorgverzekeraar

Verzekeringen en premie

Wij vinden het belangrijk dat onze producten begrijpelijk zijn, toegevoegde waarde bieden en passen bij de klant. Wij streven naar een zo stabiel mogelijke premieontwikkeling.

Lees meer ›Verzekeringen en premie

Onze service

CZ groep wil het verschil maken met een excellente uitvoering van de zorgverzekering en uitstekende service. Zo zorgen we voor enthousiaste klanten die voor onze labels (blijven) kiezen en ons aanbevelen bij anderen.

Lees meer ›Onze service

Digitalisering en CZ

Digitalisering heeft invloed op de manier waarop onze klanten zaken met ons doen en op wat ze van ons verwachten. Wij willen meegroeien in de ontwikkelingen en onze verzekerden verrassen.

Lees meer ›Digitalisering en CZ

Onze rol op de zakelijke markt

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers. CZ groep biedt passende verzekeringen en ondersteunt bij bedrijfszorgactiviteiten.

Lees meer ›Onze rol op de zakelijke markt